Nieuws

 • Voorjaarsfeestdagenregeling Pakketten en Sortering 2019

  25/04/2019
  PostNL Pakketten

  Voor de voltijd medewerker(s) bij Pakketten die in een roulerend dienstrooster werken is met Pasen en Pinksteren het volgende van toepassing. Werk je van maandag tot en met vrijdag en de andere week van dinsdag tot en met zaterdagen jij bent roostervrij op maandag, dan heb je recht op compensatie volgens CAO artikel 4.9.

  Medewerkers die volgens de CAO in aanmerking komen voor compensatie kunnen deze in overleg tussen medewerker(s)) en leidinggevende op een andere dag te compenseren. Lukt dat niet in dezelfde week dan volgt bijschrijving van de uren op de verlofkaart.

  Voor de medewerkers die op maandagmiddag/avond 2e Paasdag en 2e Pinksterdag moeten werken omdat er voor sortering een zondag sortering  wordt uitgevoerd. De aanvangstijden liggen dan voor 00:00 uur, wat betekent dat voor de uren voor 06:00 uur de feestdagentoeslag ( CAO artikel 7.2.4) van toepassing is.

  Dit alles is na te lezen in de nieuwsbrief “Voorjaarsfeestdagenregeling”die aan alle medewerkers is verstuurd die werkzaam zijn binnen Pakketten en Sortering. Mocht men deze brief niet hebben ontvangen dan horen onze leden in de OR Pakketten dat graag, hiervoor kun je mailen naar het onderstaande emailadres. orpakketten@post.nl.nl