Word lid en kies je cadeau

Een warm welkom bij BVPP

Word nu lid van de BVPP en krijg een powerbank handwarmer cadeau!

Ook krijg je de eerste drie maanden lidmaatschap gratis!

Wil jij ook meer werkplezier, goede arbeidsvoorwaarden en juridische ondersteuning?

Meld je dan nu aan!

In plaats van de powerbank handwarmer kun je ook kiezen voor een fietsenhouder, VVV-cadeaukaart of een Bol.com cadeaukaart t.w.v. € 20!

Samen houden we het leuk!

 

 

Wanneer je binnen de eerste 6 maanden van je lidmaatschap opzegt, dan zul je de waarde van jouw welkomstcadeau en de gratis maanden lidmaatschap aan ons moeten terugbetalen.

Velden met een * zijn verplicht.

Persoonlijke gegevens

Contactgegevens


Bankgegevens


Werkgever


Algemene Voorwaarden

De algemene voorwaarden van onze vereniging vind je in de statuten en reglementen. De contributie wordt per maand betaald. Het lidmaatschap is maandelijks opzegbaar met een opzegtermijn van één maand.

Met het lidmaatschap van de BVPP biedt de BVPP hulp bij jouw persoonlijke belangenbehartiging op het werk. Dit kan soms leiden tot arbeidsrechtelijke vragen of vragen over sociale zekerheid. Daarvoor kun je hulp krijgen in de vorm van advies door onze juristen. De jurist van de BVPP beoordeelt de haalbaarheid van de zaak en oordeelt indien nodig of deze zaak aan de rechter zal worden voorgelegd. Procedures voor de kantonrechter of bestuursrechter worden door de jurist van de BVPP behandeld. Tot zover strekt de hulp door de BVPP.
 
Men dient 1 jaar lid van de BVPP te zijn voordat een aanvraag voor hulp bij de gang naar de rechter kan worden geboden. Hulp bij individuele belangenbehartiging en juridisch advies wordt geboden vanaf het begin van het lidmaatschap. De zaak is dan wel pas ontstaan na het begin van het lidmaatschap.
 

Werver

Heeft jouw collega je aanbevolen om lid te worden van de BVPP en is hij/zij zelf al lid van de BVPP? Wervers van nieuwe leden ontvangen €10,- op hun rekening.

Geef hier de voor- en achternaam en contactgegevens van jouw werver op:
Welkomstcadeau

Om je welkom te heten, willen we je graag weten wat je kiest als welkomstcadeau zodat we dit kunnen opsturen. Maak hier je keuze: