Word lid en en krijg een half oudejaarslot cadeau

Word nu lid van de BVPP en krijg een half oudejaarslot cadeau! Ook betaal je niets voor je lidmaatschap tot 1 januari 2021!

Wil jij ook meer werkplezier, goede arbeidsvoorwaarden en juridische ondersteuning? De BVPP ondersteunt werknemers en onderhandelt met de werkgever over werkvoorwaarden.

Word nu lid en krijg een half oudejaarslot cadeau! Of kieze voor een van de andere cadeaus: en fietsenhouder, VVV-cadeaukaart of een Bol.com cadeaukaart t.w.v. € 20!

Samen houden we het leuk!

 

Deze actie is geldig tot 24 december 2020. 

Wanneer je binnen de eerste 6 maanden van je lidmaatschap opzegt, dan zul je de waarde van jouw welkomstcadeau en de gratis maanden lidmaatschap aan ons moeten terugbetalen.

Velden met een * zijn verplicht.

Persoonlijke gegevens

Contactgegevens


Bankgegevens


Werkgever


Algemene Voorwaarden

De algemene voorwaarden van onze vereniging vind je in de statuten en reglementen. De contributie wordt per maand betaald. Het lidmaatschap is maandelijks opzegbaar met een opzegtermijn van één maand.

Met het lidmaatschap van de BVPP biedt de BVPP hulp bij jouw persoonlijke belangenbehartiging op het werk. Dit kan soms leiden tot arbeidsrechtelijke vragen of vragen over sociale zekerheid. Daarvoor kun je hulp krijgen in de vorm van advies door onze juristen. De jurist van de BVPP beoordeelt de haalbaarheid van de zaak en oordeelt indien nodig of deze zaak aan de rechter zal worden voorgelegd. Procedures voor de kantonrechter of bestuursrechter worden door de jurist van de BVPP behandeld. Tot zover strekt de hulp door de BVPP.
 
Men dient 1 jaar lid van de BVPP te zijn voordat een aanvraag voor hulp bij de gang naar de rechter kan worden geboden. Hulp bij individuele belangenbehartiging en juridisch advies wordt geboden vanaf het begin van het lidmaatschap. De zaak is dan wel pas ontstaan na het begin van het lidmaatschap.
 

Werver

Heeft jouw collega je aanbevolen om lid te worden van de BVPP en is hij/zij zelf al lid van de BVPP? Wervers van nieuwe leden ontvangen €10,- op hun rekening.

Geef hier de voor- en achternaam en contactgegevens van jouw werver op:
Welkomstcadeau

Om je welkom te heten, willen we je graag weten wat je kiest als welkomstcadeau zodat we dit kunnen opsturen én je betaalt de eerste drie maanden geen contributie. Maak hier je keuze: